Ons doel is om u te voorzien van een optimale website, waarbij uw doelstellingen en uw klanten centraal staan. Wij converteren uw huisstijl naar een werkend online medium om niet alleen een professionele uitstraling te garanderen maar ook om daadwerkelijk online te kunnen verkopen.

Wij maken verschillende soorten websites, met behulp van open source systemen zoals WordPress en Magento. Uit praktijkervaringen blijgt dat voor basis websites voor uw bedrijfspagina of kleine webshop WordPress een geschikt systeem is, voor grote webshops is Magento goed om snel te kunnen verkopen online.

WordPress website

 

Magento webshop

Wanneer WordPress?

Indien u een eenvoudige site wil, of een kleine webshop dan is WordPress wellicht uw beste systeem om mee te beginnen. WordPress is gratis te gebruiken en er zijn duizenden mensen ter wereld die er software voor ontwikkelen. Hierdoor kunt u veel voordeel behalen en ook concurrentie een stapje voor zijn.

Wij maken zelf themes en plugins op maat maar stellen u ook in de gelegenheid grafische templates en plugins te installeren en uw site op te zetten. Overleg met ons eerst wat de beste oplossing voor u is en dan kunt u voor lange tijd vooruit met uw website.

Wanneer Magento?

Als u professioneel wil gaan verkopen online, dan is Magento uw beste systeemkeuze voor een webshop. Waarom? De online markt is groot en daarop moet u uzelf goed kunnen aansluiten, hierbij is het een feit dat voor Magento de meeste koppelingen gelegd kunnen worden, zodat uw site een ontzettend groot bereik heeft in de online wereld. Zonder deze aansluitingen is online verkopen gedoemd te mislukken. Moccup biedt de mogelijkheid om u een grafisch ontwerp op maat te ontwerpen en ontwikkelen en kan u begeleiden bij het runnen van een Magento webshop.

Bekijk onze portfolio en neem voor meer informatie over onze aanpak en tarieven contact op.