Per 13-6-2012 is de WordPress variant van de Drupal website nucleardawnthegame.com online gegaan! InterWave studios is een gaming bedrijf, te Sittard. Nuclear Dawn the game is het eerste spel dat RTS met FPS combineert. Een zeer unieke combinatie, maar die perfect werkt.

Moccup heeft ervoor gezorgd dat het oude Drupal systeem naar WordPress werd omgezet, speciaal voor relatief eenvoudige websites is dit dan ook een verstandige keuze. WordPress werkt snel en effectief. Op technisch niveau kun je makkelijk pagina’s opmaken met de nodige functionaliteiten. Met daarnaast de implementatie van HTML5, zal deze website en andere websites dus ook meegaan met de hedendaagse informatietechnologieën.

Bekijk de website zelf en wie weet raak je zelf nog geïnteresseerd in de game!

 21 juni 2012
Geschreven door: Moccup