Moccup is eindelijk online! Kijk rond op deze site en wellicht raakt u geïnteresseerd in een van de diensten. Op deze site kunt u de expertises van Moccup bekijken en kunt u gedane werken zien. Na veel keuzes gemaakt te moeten hebben, is dan dit resultaat eruit gekomen, waar men gemakkelijk door de site kan navigeren voor de meest relevante informatie.

Op de site vindt u informatie over: projecten waar Moccup mee bezig is (wanneer dit uiteraard publiekelijk mag worden weergegeven), vacatures, en eventuele nieuwe expertises bij Moccup. Voor al deze updates en meer kunt u regelmatig de site bezoeken en u abonneren op de RSS feed. Op social media zoals twitter en facebook kunt u ook vragen stellen en opmerkingen maken. Moccup waardeert het ten zeerste als u betrokken blijft en ons kan inspireren/stimuleren.

 30 april 2012
Geschreven door: Moccup